Een mooie mat is het beste welkom

Of je nu van plan bent een feest of receptie te houden, of je nu een winkel runt of een bedrijf hebt, het is altijd fijn als je de gasten zo goed mogelijk kunt ontvangen. Met een mat bijvoorbeeld. Zo voelen ze zich welkom en gewaardeerd, en laat je meteen een goede eerste indruk achter. Hierbij kan een mooie mat bij de ingang helpen. Een mooie mat op maat is voordelig vanwege meerdere factoren. Ten eerste ziet het er zeer luxe en professioneel uit en geeft een openbare plek status. Uiteraard heeft een mat ook nog een tweede doel: het schoonhouden of drooghouden van een ruimte.

Droogloopmatten bestellen op het internet

Je kunt gemakkelijk droogloopmatten bestellen op het internet. Op basis van het weer en de locatie kun je kiezen tussen twee soorten matten: de schoonloopmat of de droogloopmat. Het wezenlijke verschil zit in het materiaal en de vezelstructuur van de matten. Een droogloopmat is over het algemeen meestal gemaakt van nylon, en hierin kan vuil minder ver doordringen dan bijvoorbeeld in een schoonloopmat. Het neemt overigens wel veel vocht op. Bestel nu je droogloopmat op mattenservice.nl en profiteer van de schoonmaakservice van de matten van minstens twee keer per jaar die hier wordt aangeboden. Als je de mat hier laat wassen, krijg je een schone mat in ruil voor de vieze gedurende de wastijd.

Of toch liever de schoonloopmat?

Een schoonloopmat is meestal gemaakt van katoen, en bevat vezels die in gedraaide houding aan de mat vastzitten. Viezigheid van buiten kan hierin zeer diep doordringen, dus hierin kan ook meer vuil opgeslagen en vastgehouden worden dan in droogloopmatten, De droogloopmat kan overigens wel minder goed vocht vasthouden. Toch kunnen beide matsoorten zowel vuil als vocht vasthouden. Zo blijft de plek die het betreft schoon, zelfs als er geen tijd of mogelijkheid is om deze tussendoor zelf te reinigen.

Previous

Next