Een schilderij in huis?

Wat heeft u als decoratie in uw huis? Wellicht heeft u wat plantjes, of kaarsjes en foto’s aan de muur hangen. Deze decoraties hebben de meeste mensen in huis. Echter heeft een groot deel van de mensen ook een schilderij in huis hangen. Hetzij in de vorm van een poster of op doek.

Een schilderij kiezen

Een schilderij is een heel persoonlijke keuze, op basis van smaak. De één vindt een bloemenschilderij prachtig aan de muur, een ander houdt meer van een landschap- of skyline schilderij. Kunst is een kwestie van smaak. Maar om een schilderij helemaal tot zijn recht te laten komen, kan het worden afgestemd op het interieur. Een abstract kunstwerk komt bijvoorbeeld heel mooi naar boven in een modern ingerichte woning, of een dierenschilderij in een voorhuis van de boerderij.

Schilderijkleuren en interieur

De kleuren in een schilderij kunnen ook gekozen worden op basis van het interieur. Heeft u hier en daar wat rode accenten in uw woning? Dan kan een schilderij met rode kleuren het geheel helemaal af maken. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het totaalplaatje, met het schilderij als eyecatcher.

Originele kunst kopen

Kunstuitleen.nl maakt het mogelijk om originele kunst te lenen door de samenwerking met kunstenaars. Een betaalbaar en origineel schilderij, met persoonlijk advies bij u thuis! Met een speciale kunstexpert kunnen ze zelfs langskomen om te kijken welk schilderij perfect bij u past. Een uniek kunststuk lenen wordt ineens een stuk gemakkelijker.

Previous

Next